dimarts, de juliol 17, 2007

INFRA... VALORADA, MILEURISTA, NEGATIVA

Ahir vaig llegir un article al Periodico que parlava dels inframileuristes. Per fi, em vaig dir. Que trist trobar-se amb la situació que dius "per fi surts a les enquestes" quan fa temps que no et sents identificada amb els mileuristes. Quan van sortir els mileuristes vaig pensar: ara parlaran de nosaltres, ara es posaran les piles. No. Cap de les dues coses va passar. Poques vegades m'he sentit identificada amb les enquestes i els reportatges dels mileuristes. Per començar per l'edat. Molts mileuristes que surten als reportatge passen dels 30 anys. Jo no hi arribo. Molts d'ells cobren mil i algo euros. Jo no hi arribo.

Animada per sortir per fi en un reportatge em vaig llegir l'article. Sí, es parla dels inframileuristes, del que cobro jo. Però tampoc hi surto. Tinc una llicenciatura, no sóc becària i no treballo en un bar o de paleta (sense infravalorar aquestes feines). Treballo en una empresa, d'allò que he estudiat, tinc carrera i cursos i m'apanyo com puc. No arribo als 900 euros.

Tampoc gasto una tercera part del meu sou en roba. Accepto que la Sara per exemple sí, no cada mes però gasta cada quan pot els diners en roba. Jo puc considerar que tinc roba nova cada temporada, però això és gràcies a una cosina una mica més gran que jo i que és com una bombolla. Cada x temps s'engreixa i al cap d'una temporada s'aprima. Ha de canviar de roba continuament i em truca perquè li buidi l'armari. Jo, clar, aprofito.

El que sí que no tinc esperances, digueu-me negativa, és que la cosa s'arregli. El que faré, veient com estan les coses, és continuar al meu piset petit desitjant que no em pugi el lloguer i continuant sobreviure, viure de somnis.
No tinc cançó per avui... alguna idea?

divendres, de juliol 06, 2007

LIPOATRÒFIA EMPRESARIAL

Avui hem tingut reunió informativa sobre la lipoatròfia semicircular. Hi ha hagut un cas a l'edifici i han decidit informar. No ens afecta directament, ja que l'edifici és d'oficines de diferents empreses i la nostra és una empresa petita, però han volgut informar abans que corrin rumors falsos.


La veritat és que la reunió en ha servit sols per saber com detectar que ho tenim (em sap greu, però una foto hagués il·lustrat més que l'explicació) i per veure com els de recursos humans intenta salvar la situació explicant que ho estan fent molt bé i que comuniquen tot a temps. Fa dues setmanes que la dona de dalt va haver de marxar per baixa. Fins avui no hi ha hagut reunió.

Però sobretot, penseu que l'empresa vol ser responsable, avisa amb temps i posa les facilitats per fer revisions mèdiques, demanar baixes, etc.

Això és la conclusió que en trec de la reunió. Saps més coses parlant amb la Lucía i amb altra gent tot caminant pels passadissos que en una reunió d'empresa. Fa dies que en parlem, que hem preguntat per fer-nos revisions mèdiques, per saber què hem de fer per evitar-ho i per si hem de demanar la baixa. La resposta sempre és que fins que no hi hagi un cas no ens hem de preocupar. No sé com no noten el nostre descontentament.