diumenge, de desembre 03, 2006

MOVIE


La Sara ha decidit anar a viure a casa d’en Sam. La Sara vivia des de feia uns mesos amb el seu xicot, però ara que ho ha deixat s’ha hagut de buscar pis nou. El seu xicot va marxar una setmana fora, a casa d’un amic, així deixava temps a la Sara per fer les maletes. Però la Sara no tenia on anar. Va estar a casa seva, del seu xicot, fins a l’últim moment, intentant fer les maletes. Però els ànims li queien cada vegada que obria una capsa. Va tenir sort que en Sam hi anava quasi cada dia i jo m’hi havia instal·lat a viure. Al final vam aconseguir empaquetar Cd’s, llibres, roba i altres potingues que la Sara havia acumulat amb pocs mesos. Les fotos les vam amagar ràpidament a una capsa amb en Sam, abans que la Sara les veiés i se’ns posés a plorar de nou.
Després de discutir si tornava a casa o es quedava a una pensió i de deixar els paquets, excepte el més necessari, a casa d’en Sam, aquest li ha preparat un llit a la seva habitació i han anat a viure junts. Ha estat la manera de veure quines tendències sexuals tenia en Sam. No, no està liat amb la Sara sinó amb un noi. Un noi que no li interessa, que només vol un rotllo, però el noi no s’ha agafat gaire bé el fet que la Sara visqui amb en Sam i dormi a la mateixa habitació. Ja veurem on acaba tot, potser en Sam aconsegueix indirectament allò que li fa tanta por fer: deixar la relació amb el noi. No ho accepta, però en Sam té una por terrible a quedar-se sol. Per aquesta raó deu tenir tantes amistats, necessita estar envoltat de gent.
  • Movie- Karyn Ellis

4 comentaris:

Hanna B ha dit...

ai, com és que la gent no parla més clar, no actua més valenta, no pren les regnes de la seva vida??? les pors que paralitzen a la llarga te n'adones que eren absurdes, potser una excusa perfecta per a seguir queixant-te o per a no canviar el poc que tens... nfinnnn

rhanya2 ha dit...

Uix... després d'uns dies fora m'he perdut uns quants episodis... però ara ja estic al dia.
Com ho portes això? Sap res del Víctor? Tindrà una segona oportunitat l'M.? Com segueixen la Sara, en Sam i la nòvia?
Ooooh... i a mi que no em passa res de res...

Anònim ha dit...

Ara que ja tens el guió, qui dirigirà la pel·lícula, si és que aquestes coses es poden arribar a dirigir?

Inia ha dit...

mmm... ja m'agradaría ja...
preferiria una sèrie

Gràcies dersu per fer-me somniar una mica